KAHRAMANMARAŞ / ÇAĞLIYANCERİT - Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi

(505) 394-6751
(344) 351-2354
Adres
İSTİKLAL MAH. DEMİRCİPINAR CAD. ATATÜRK ÖĞRENCİ YURDU BLOK NO 8A İÇ KAPI NO Z01 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
Misyon
Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
Erdem Projesi kapsamında 640 okul arasında okulumuzun projesi kabul edildi.
08:00 -15:40
KALORİFER
Yürüme mesafesinde.
ilçe Merkezi
2km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
221 (TYT ORTALAMASI)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%65
Sportif Etkinlikler
SATRANÇ-DART-MASA TENİSİ-FUTBOL-BASKETBOL-VOLEYBOL-BADMİNTON-KROS-GÜREŞ-BİLEK GÜREŞİ
YARIŞMALAR
ERDEM PROJELERİ
Diğer Hususlar
(04/08/2020 AÇILIŞ TARİHİ)Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Eğitim Öğretime başlamıştır.